logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Thunderbird i Outlook – czy zmiana hasła w poczcie Onet

Fantajw 03 Lip 2025 12:15 402 2
REKLAMA
  • #1 21596464
    Fantajw
    Poziom 11  
    U znajomego, który używa programu pocztowego Thunderbird i jako zapasowy Outlook (skrzynka pocztowa Onet), podczas zmiany hasła do poczty muszę wprowadzić poprawne hasło w Thunderbirdzie i w Outlooku. Jeżeli wpiszę nowe hasło w Thunderbirdzie, a w Outlooku będzie stare, Thunderbird cały czas komunikuje, że jest problem z hasłem/nazwą użytkownika i nie pobiera poczty.
    Miałem już dwa razy taką sytuację, nawet Windows 11 był po nowej instalacji.
    Czy jest jakaś zależność między tymi programami (gdzieś jest przechowywane hasło do poczty w Windowsie)?
  • REKLAMA
  • #2 21596552
    dt1
    Admin grupy komputery
    Ocena: 8285
    Witaj.
    Nie ma zależności między tymi dwoma programami, korzystają z oddzielnych mechanizmów do przechowywania danych o konfiguracji kont.
  • #3 21596611
    qrek1
    Poziom 38  
    Ocena: 611
    Fantajw napisał:
    Miałem już dwa razy taką sytuację, nawet Windows 11 był po nowej instalacji.

dt1 napisał:
    Nie ma zależności między tymi dwoma programami, korzystają z oddzielnych mechanizmów do przechowywania danych o konfiguracji kont

mam przypuszczenie graniczące z pewnością że nie zostaniesz zrozumiany o czym ty do nich rozmawiasz
REKLAMA