Zakupiłem skodę fabie, rok temu niestety padł w niej akumulator. Po wymianie akumulatora pojawił się komunikat na radiu, że trzeba podać kod. Niestety w dokumentach, których dostałem od sprzedającego do auta, nie ma nigdzie zapisanego kodu do radia. Ze sprzedającym również nie mam kontaktu. Potrzebuje jakoś odzyskać kod do radia Skoda Fabia Mk2 z 2008 roku.
Radio: DANCE 5J0035161A SW 0012 HW005
Numer seryjny: SKZAZ4H7140826
Zdjęcia:
AI: Czy posiadasz jakikolwiek dokument potwierdzający własność auta lub radia (np. umowę kupna-sprzedaży, fakturę), który mógłby być wymagany przez serwis do wydania kodu?
TAK
AI: Czy próbowałeś już kontaktować się z autoryzowanym serwisem Skody lub firmami zajmującymi się odzyskiwaniem kodów do radia? Jeśli tak, to z jakim skutkiem?
NIE
Radio: DANCE 5J0035161A SW 0012 HW005
Numer seryjny: SKZAZ4H7140826
Zdjęcia:
AI: Czy posiadasz jakikolwiek dokument potwierdzający własność auta lub radia (np. umowę kupna-sprzedaży, fakturę), który mógłby być wymagany przez serwis do wydania kodu?
TAK
AI: Czy próbowałeś już kontaktować się z autoryzowanym serwisem Skody lub firmami zajmującymi się odzyskiwaniem kodów do radia? Jeśli tak, to z jakim skutkiem?
NIE