Witam, mam problem z przeglądarką OPERA na telewizorze Philips 40PFL4528K. Problem polega na pojawieniu się komunikatu: "Unable to complete secure transaction".

Sprawdzałem już chyba wszystko: połączenie z netem, datę, godzinę, restart TV, routera itp. Aktualizacja TV zrobiona, więc połączenie z netem jest. Cały czas ten sam problem.
Jak to naprawić????
Pozdrawiam
AI: Czy ten komunikat pojawia się na wszystkich stronach, czy tylko na konkretnych (jeśli tak, to na jakich)?
Nie wiem, bo nie mogę nic zrobić.
AI: Jaka jest wersja przeglądarki Opera zainstalowana na telewizorze i czy była aktualizowana osobno, czy tylko przez aktualizację systemu TV?
Tylko przez aktualizację TV. Nie wiem, jaka to jest wersja Opery.
Sprawdzałem już chyba wszystko: połączenie z netem, datę, godzinę, restart TV, routera itp. Aktualizacja TV zrobiona, więc połączenie z netem jest. Cały czas ten sam problem.
Jak to naprawić????
Pozdrawiam
AI: Czy ten komunikat pojawia się na wszystkich stronach, czy tylko na konkretnych (jeśli tak, to na jakich)?
Nie wiem, bo nie mogę nic zrobić.
AI: Jaka jest wersja przeglądarki Opera zainstalowana na telewizorze i czy była aktualizowana osobno, czy tylko przez aktualizację systemu TV?
Tylko przez aktualizację TV. Nie wiem, jaka to jest wersja Opery.