logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Yamaha PSR-S775 – jak uzyskać wyjście video na zewnętrzny monitor?

RUSEK79 17 Lip 2025 14:34 198 3
REKLAMA
  • #1 21609413
    RUSEK79
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Yamaha PSR-S775 – jak uzyskać wyjście video na zewnętrzny monitor?

Witam, czy jest tu osoba, która podjęłaby się tego zadania? Chodzi mi o to, aby Yamaha PSR S775 miała wyjście wideo na zewnętrzny monitor i oto takie coś zasugerowała mi AI.
    AI: Czy chodzi Ci o rozwiązanie sprzętowe (np. modyfikacja klawiatury), programowe, czy dowolny sposób, by uzyskać wyjście wideo z PSR S775?
    Tak.
    AI: Możesz podać dokładniej, co zasugerowała Ci AI? (np. opis rozwiązania, link, szczegóły techniczne)
    Jest obrazek.
  • REKLAMA
  • #2 21609419
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6686
    RUSEK79 napisał:
    I: Czy chodzi Ci o rozwiązanie sprzętowe (np. modyfikacja klawiatury), programowe, czy dowolny sposób, by uzyskać wyjście video z PSR S775?
    Tak

Bądź tu mądry i domyśl się którą ewentualność z 2 zaproponowanych (który wariant) autor wybrał odpowiadając na pytanie AI?
  • REKLAMA
  • #3 21609783
    RUSEK79
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Bardzo proszę o zrozumienie, jestem zielony w tych sprawach. Zapytałem AI, czy da się wyprowadzić sygnał z LCD w instrumencie Yamaha i uzyskałem odpowiedź, że tak, jest to możliwe, tylko trzeba skonstruować takie coś jak na obrazku.
  • #4 21610009
    Telo
    Serwisant RTV
    Ocena: 2394
    Nie ma możliwości technicznej podłączenia zewnętrznego monitora.
    Tylko wyższe modele instrumentów mają taką możliwość.
    Poczytaj na forum tematy.
REKLAMA