Próbowałem trzech pilotów uniwersalnych, ale poległem. Czy jest jakiś sprawdzony pilot uniwersalny, który z tym sprzętem zadziała? Tak, wiem, że mogę kupić dedykowany i raz już kupiłem i okazał się być zupełnie czymś innym niż w opisie sprzedającego, więc dlatego wolę zapytać tutaj.
Znalazłem podobny temat, ale niestety nie dało się odświeżyć.
AI: Jakie dokładnie modele pilotów uniwersalnych już testowałeś?
Jeden bez nazwy. Jeden Grundig. Oba zakupione w dilu. Jeden z Allegro też bez nazwy i okazał się być pilotem do TV Samsung.
AI: Na jakich funkcjach najbardziej Ci zależy – wystarczy podstawowe sterowanie (głośność, wejścia), czy potrzebujesz też obsługi bardziej zaawansowanych opcji?
Włączyć, wyłączyć. Głośniej, ciszej. W miarę możliwości przełączanie między źródłami.
Znalazłem podobny temat, ale niestety nie dało się odświeżyć.
AI: Jakie dokładnie modele pilotów uniwersalnych już testowałeś?
Jeden bez nazwy. Jeden Grundig. Oba zakupione w dilu. Jeden z Allegro też bez nazwy i okazał się być pilotem do TV Samsung.
AI: Na jakich funkcjach najbardziej Ci zależy – wystarczy podstawowe sterowanie (głośność, wejścia), czy potrzebujesz też obsługi bardziej zaawansowanych opcji?
Włączyć, wyłączyć. Głośniej, ciszej. W miarę możliwości przełączanie między źródłami.