logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Yamaha C – nie łączy się z iOS przez Bluetooth, brak opcji Layout Compas i Fitness

jaszi2 31 Lip 2025 16:41 465 3
REKLAMA
  • #1 21622352
    jaszi2
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    Witam, mam problem z połączeniem Bluetooth wyświetlacza Yamaha C z telefonem z systemem iOS. Druga rzecz, w menu Layout mam tylko opcję -default, nie mogę ustawić Compasu ani Fitness. Co może być przyczyną? Dziękuję za wszelkie rady.
  • REKLAMA
  • #2 21635437
    rdyzma7
    Poziom 2  
    >>21622352
    Podpinam się, dokładnie to samo. Plus brak km do przejechania (pokazuje 0)
  • REKLAMA
  • #3 21635439
    jaszi2
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    Jakiej firmy masz rower? Szukam i szukam na necie informacji i ponoć niektóre modele mają tak, że jest tylko default. Raz udało mi się połączyć Bluetooth z aplikacją Komoot, dosłownie na 5 sekund, zanim ruszyłam…
  • #4 21819122
    rdyzma7
    Poziom 2  
    Yamaha Display C jest tylko wyświetlaczem. Po uruchomieniu aplikacji Komoot należy sparować ją z e-rowerem (z pozycji aplikacji Komoot), następnie należy ściągnąć mapy na aplikację (opcja płatna od 18,99 zł) i uruchomić nawigację. Na mapie w aplikacji Komoot pojawi się pole Controls i w rozwijanym menu należy wybrać w Instrukcjach Nawigacji Notification (Wskazówki). Na górnym panelu Yamaha Display C pojawią się wskazówki z nawigacji.
REKLAMA