Witam,
Proszę o wsparcie odnośnie dekodera AX LION NS.
Działa u mnie od kilku dni. Kupiłem go ze względu na unikalną opcję, jaką posiada/ł – nadawanie tytułów nagraniom zgodnie z EPG.
Niestety moja wersja oprogramowania tego nie wspiera. Szukałem tu: https://www.axtechnology.eu/downloads/ – jest tylko do wersji z jednym portem USB. W moim tunerze są dwa. Poniżej dane:
Biblioteki: STB T2/C GX
Aplikacja: DVBT2_SDK_V2.5.1
Wersja sprzętu: CYGNUS_V1.0
Informacje o sprzęcie: 4 MB Flash / 64 MB DDRAM
Data softu: 2024-09-25 20:22:16
Nie chciałbym namieszać, wgrywając niewłaściwy soft, dlatego zastukałem na Forum z prośbą o wsparcie.
Może ktoś posiada namiar na wersję firmware wspierającą te napisy?
Pozdrawiam, Franek
AI: Czy próbowałeś już kontaktować się bezpośrednio z producentem lub oficjalnym wsparciem technicznym AX w sprawie firmware z obsługą tytułów nagrań z EPG? Jeśli tak, czy otrzymałeś jakieś konkretne informacje?
Próbowałem, nie odpisał mi
AI: Czy możesz podać dokładny numer seryjny tunera lub inne oznaczenia sprzętu (np. z tabliczki znamionowej lub płyty głównej)? To może pomóc w znalezieniu właściwej wersji firmware.
Proszę, podaję dane z tabliczki znamionowej:
model: AX Lion NS | CODE: GSD0921T2CLNS
I pod kodem paskowym widnieje:
LAS2112400905
Proszę o wsparcie odnośnie dekodera AX LION NS.
Działa u mnie od kilku dni. Kupiłem go ze względu na unikalną opcję, jaką posiada/ł – nadawanie tytułów nagraniom zgodnie z EPG.
Niestety moja wersja oprogramowania tego nie wspiera. Szukałem tu: https://www.axtechnology.eu/downloads/ – jest tylko do wersji z jednym portem USB. W moim tunerze są dwa. Poniżej dane:
Biblioteki: STB T2/C GX
Aplikacja: DVBT2_SDK_V2.5.1
Wersja sprzętu: CYGNUS_V1.0
Informacje o sprzęcie: 4 MB Flash / 64 MB DDRAM
Data softu: 2024-09-25 20:22:16
Nie chciałbym namieszać, wgrywając niewłaściwy soft, dlatego zastukałem na Forum z prośbą o wsparcie.
Może ktoś posiada namiar na wersję firmware wspierającą te napisy?
Pozdrawiam, Franek
AI: Czy próbowałeś już kontaktować się bezpośrednio z producentem lub oficjalnym wsparciem technicznym AX w sprawie firmware z obsługą tytułów nagrań z EPG? Jeśli tak, czy otrzymałeś jakieś konkretne informacje?
Próbowałem, nie odpisał mi
AI: Czy możesz podać dokładny numer seryjny tunera lub inne oznaczenia sprzętu (np. z tabliczki znamionowej lub płyty głównej)? To może pomóc w znalezieniu właściwej wersji firmware.
Proszę, podaję dane z tabliczki znamionowej:
model: AX Lion NS | CODE: GSD0921T2CLNS
I pod kodem paskowym widnieje:
LAS2112400905