logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie mogę zalogować sie do poczty onetu, wyborczej czy wyszukiwać na mediaexpert

www24 14 Sie 2025 19:00 381 4
REKLAMA
  • #1 21635111
    www24
    Poziom 4  
    Ocena: 1
    Nie mogę zalogować się przez Chrome ani Edge do poczty Onetu, Wyborczej czy wyszukiwać na Mediaexpert czy EuroRTVAGD

Mam zaktualizowane wersje przeglądarek, ale nie mogę zalogować się do poczty Onetu, Wyborczej czy wyszukiwać na Mediaexpert. Logowanie do Onetu — nie przechodzi nawet do etapu hasła po tym, jak wpiszę adres mailowy. Na stronie wyborcza.pl wpisuję login i hasło, i brak logowania. Zawsze kręci się chwilę kółko i staje. Mediaexpert czy EuroRTVAGD — nie mogę wyszukiwać, bo strona w ogóle nie działa. Pousuwałem już cookies i zresetowałem uprawnienia stron i nic... Problem występuje na Chromie i Edge, ale na Firefoxie nie i tam wszystko działa. Pomóżcie, proszę...
    AI: Na jakim systemie operacyjnym (Windows, Mac, Linux) i w jakiej wersji masz ten problem?
    Windows
    AI: Czy masz zainstalowany jakiś program antywirusowy, zaporę sieciową lub używasz rozszerzeń w Chrome/Edge, które mogłyby blokować strony?
    Mam Kasperskiego, ale jak go wyłączę, to też nie działa.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21635156
    www24
    Poziom 4  
    Ocena: 1
    >>21635150 Internet z Play Stacjonarny (dawne UPC). Ten problem postępuje, bo najpierw przestała mi się wyszukiwać strona MediaExpert, potem padło RTV Euro AGD i MediaMarkt, a wczoraj poczta Onetu i Wyborcza. Blokera reklam nie mam, przynajmniej nic o tym nie wiem.

Dodano po 2 [godziny] 57 [minuty]:

Wrzucę screeny z konsoli, bo widzę że jest ileś problemów.
    Strona logowania Wyborcza.pl z błędami JavaScript w otwartej konsoli deweloperskiej Chrome.

Strona logowania do poczty Onet z licznymi błędami sieci w konsoli programisty
  • REKLAMA
  • #4 21637443
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10435
    Podlacz internet z telefonu przez usb kablem i sprawdz czy sie otwiera, jesli tez nie to nie wina dostawcy.
REKLAMA