Witam, mam pytanie, jak darmowo zaktualizować mapy w nawigacji dotyczącej Citroëna DS5, może jakiś link.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamZybi019 napisał:Obawiam się kolego, że to nie będzie takie proste, po pierwsze nie podałeś rocznika auta jak również wersji oprogramowania tego RT jakie tam masz, niektóre już nie są kompatybilne do najnowszej wersji poczytaj sobie najpierw te Pdf-y i przejrzyj oryginalne linki do nich, bo po kombinacji wgrania na "siłę" w najlepszym przypadku zablokujesz niektóre funkcje (telefon, asystent parkowania, potrafi też zmienić język bez możliwości zmiany na PL) lub nawet noże nic ci się nie uruchomić. Poczytaj uważnie te wypowiedzi i po tym z pomocą forumowiczów być może, że uda się znaleźć te mapy o których piszesz. Tak pomyślałem w zależności od rocznika i oprogramowania być może, że będzie potrzebne wsparcie ON line Citroena.jak darmowo zaktualizować mapy w nawigacji dotyczącej Citroëna DS5
misiek-888 napisał:Oczywiście, tylko, że autorowi chodziło o darmówkę, nie dopisałem, bo to nie tyczy tego auta, ale być może ujdzie jakieś trzy miesiące temu uaktualniłem mapy w Hondzie 2018. Poszło w miarę bez problemu z jednym wyjątkiem, wrąbał się język japoński i mapy nie z tego regionu. Ze 2 godz kombinowaliśmy jak znaleźć po tych ich "zygzakach" słowo język, ale udało się, a tu jak zapewne przeglądałeś te pdef-y i raczej jest trochę kombinacji, a w zapytaniu jest tylko "jak darmowo zaktualizować" no i marka auta DS5.Są dostępne na znanym portalu.
Zybi019 napisał:Witam, mam pytanie, jak darmowo zaktualizować mapy w nawigacji dotyczącej Citroëna DS5, może jakiś link.