Witam. Posiadam hulajnogę Motus Scooty 8,5. Miałem uszkodzoną manetkę gazu, którą sam wymieniłem na nową i zaczął się problem, ponieważ hulajnoga podczas jazdy nagle sama się wyłącza i nie da się jej załączyć przez około 5 minut. Później wszystko wraca do normy i hulajnoga się załącza. Myślałem, że to wina baterii, ponieważ wyrwała się z zaczepów i latała, ale przy oryginalnej manetce nie było problemu i hulajnoga się nie wyłączała. Czy ktoś miał podobny problem i wie, co może być przyczyną w/w problemu? Z góry dziękuję za porady. Pozdrawiam
AI: Czy nowa manetka gazu, którą zamontowałeś, jest oryginalna (dedykowana do Motus Scooty 8,5), czy może to zamiennik?
Tak, oryginalna
AI: Czy podczas wymiany manetki sprawdzałeś dokładnie podłączenie wszystkich przewodów i czy wszystko zostało poprawnie zamontowane?
Tak
AI: Czy nowa manetka gazu, którą zamontowałeś, jest oryginalna (dedykowana do Motus Scooty 8,5), czy może to zamiennik?
Tak, oryginalna
AI: Czy podczas wymiany manetki sprawdzałeś dokładnie podłączenie wszystkich przewodów i czy wszystko zostało poprawnie zamontowane?
Tak