logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Łucznik 884 – po wymianie kół zębatych transporter ciągnie materiał do tyłu, co ustawić?

wirustc 21 Sie 2025 12:47 315 0
REKLAMA
  • #1 21640560
    wirustc
    Poziom 12  
    Ocena: 18
    Witam.Wiem ,wiem że było już mnóstwo tematów na tema ustawieniu maszyny łucznik 884.Proszę nie odsyłać mnie do podobnych tematów bo przejrzałem wszystkie. Zcieło ząbki na kole nr 1o
    Widok mechanizmu maszyny do szycia z oznaczonymi kołami zębatymi i strzałkami Odkręciłem obydwa koła stożkowe.Odkręciłem koło walcowe oo.Zaznaczam że drugiego koła (O) nie ruszałem
    Zbliżenie na przekładnie w maszynie Łucznik 884 z oznaczeniami elementów. Odkręciłem koło walcowe napędu .Zdjąłem zabezpieczenie na wałku .Wymieniłem stożkowe kółeczka
    Zbliżenie mechanizmu maszyny do szycia z zaznaczonym paskiem zębatym . Niestety spadł mi pasek zębaty napędu . Po założeniu paska ( po problemach) i złożeniu wszystkich zębatek -transponder ciągnie materiał do tyłu.Walczę już drugi dzień.Nie wiem gdzie popełniłem błąd. proszę o pomoc. Ze zdjęć korzystałem od kolegi z forum
  • REKLAMA
REKLAMA