Witam, potrzebuję pomocy przy wgraniu sterowników do laptopa Dell E6400 win xp x32 sp3, niestety service tag po wpisaniu na stronie della nie działa.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamhttps://dl.dell.com/FOLDER01814090M/1/E6400-xp-A08-CM3YD.CABSievosz napisał:Service tag: 6JLNJ4J i nie działa, chyba że laptop nie jest z polskiej dystrybucji i trzeba na zagranicznych stronach gdzieś szukać
Sievosz napisał:nie wiem które sterowniki wybrać
Sievosz napisał:Tak, w biosie ten sam
OLDER/OUT OF SUPPORT SYSTEMS - The Service Tag, Express Service Code, or Serial Number of your computer might not exist in our database if it is an older product model. Browse All Products and select your model to get information and self-help resources for your product.Sievosz napisał:Możesz zapodać linkiem? Bo znając mnie pewnie coś źle zrobię
Sievosz napisał:Nie da się nawet tego programu wgrać
Sievosz napisał:Dobra, a mogę któregoś z panów prosić o pomoc w znalezieniu sterowników?
Sievosz napisał:Zgaduję, że trzeba zacząć od chipsetu, tylko który bo są 4? Chyba. że strzelamy
Sievosz napisał:Dobra, wgrało się, co dalej?
odzidek napisał:Do zainstalowania oprogramowania karty dźwiękowej, należy wcześniej zainstalować należy poprawkę KB888111.
Sievosz napisał:Wgrałem tę poprawkę, pobrałem z archiwum internetu i nadal nie chcą się wgrać te sterowniki
Sievosz napisał:to wyszła bodajże nvidia quadro coś, ale sterowniki też nie chcą się wgrać