Dzień dobry,
Wystąpiły kłopoty z wyszukiwaniem Google na przeglądarce Microsoft Edge na moim ThinkPadzie. Surfowałem dziś rano po sieci i nagle mój kot poprosił mnie, żebym wypuścił go przez okno na dach. Niestety, przy okazji położył swoje łapy na klawiaturze i prawdopodobnie doszło do kombinacji klawiszy, a następnie niekontrolowanej zamiany ustawień. Skutek? Wszystko, co próbuję wyszukać w Google, zostaje zawężone do kategorii "Sieć". Dosłownie nie można przełączyć tej kategorii ani zawęzić wyników wyszukiwania na "Grafikę", "Wiadomości" lub "Mapy" itp.
Jak rozwiązać ten problem?
Dane komputera:
Nazwa: DESKTOP-9DUVKFH
Pamięć RAM: 16 GB
Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU
64-bitowy system operacyjny: Windows 10 Pro
AI: Czy ten sam problem z wyszukiwaniem w Google (brak możliwości przełączenia kategorii) pojawia się również w innych przeglądarkach, np. Chrome lub Firefox, czy tylko w Edge?
Eksperymentalnie wszedłem na Google Chrome i kłopot z Edge tam nie występuje. Na laptopie nie ma obecnie zainstalowanych innych przeglądarek.
AI: Czy podczas korzystania z Google jesteś zalogowany na swoje konto Google, czy wyszukujesz jako niezalogowany użytkownik?
Podczas wyszukiwania byłem zalogowany na swoje konto Google.
EDIT: Duplikat pierwszego obrazka oraz niepowiązany z tematem wklejony przez przypadek zostały usunięte