Witam, od dwóch dni komputer wysypuje mi BSOD-y z komunikatem "CRITICAL_PROCESS_DIED". Nie wiem, czym może być to spowodowane; robiłem dwa razy diagnostykę pamięci, skanowałem komputer pod kątem wirusów, aktualizowałem wszystkie sterowniki, robiłem scany SFC, które wykazały, że wszystko jest sprawne. Naprawdę nie wiem, czym może być to spowodowane. Najczęściej komputer wysypuje się przy wyłączaniu gier, np. GTA czy The Forest. Wrzucę link do trzech plików MiniDump.
Specyfikacja:
GTX 1070 Ti
Windows 11 Pro
i3-10105F
16 GB RAM 3200 MHz (ustawione na 2666 MHz)
Dysk Samsung 980
Płyta główna Gigabyte H510M K V2
AI: Czy przed pojawieniem się problemu robiłeś jakieś zmiany w systemie lub sprzęcie? Np. instalowałeś nowe sterowniki, aktualizowałeś Windowsa, zmieniałeś ustawienia BIOS/UEFI, podkręcałeś coś?
Nie.
AI: Czy BSOD pojawia się tylko przy wyłączaniu gier, czy zdarza się też podczas innych czynności, np. przeglądania internetu, oglądania filmów, pracy biurowej?
Raz zdarzyło się jedynie podczas gry.
Specyfikacja:
GTX 1070 Ti
Windows 11 Pro
i3-10105F
16 GB RAM 3200 MHz (ustawione na 2666 MHz)
Dysk Samsung 980
Płyta główna Gigabyte H510M K V2
AI: Czy przed pojawieniem się problemu robiłeś jakieś zmiany w systemie lub sprzęcie? Np. instalowałeś nowe sterowniki, aktualizowałeś Windowsa, zmieniałeś ustawienia BIOS/UEFI, podkręcałeś coś?
Nie.
AI: Czy BSOD pojawia się tylko przy wyłączaniu gier, czy zdarza się też podczas innych czynności, np. przeglądania internetu, oglądania filmów, pracy biurowej?
Raz zdarzyło się jedynie podczas gry.