logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TP-Link Archer AX73 nie łączy się z internetem przez ONT T-Mobile, oryginalny działa

mihincke 30 Sie 2025 08:30 342 3
REKLAMA
  • #1 21648420
    mihincke
    Poziom 2  
    Dzień dobry, mam pytanie: jaka może być przyczyną, że mi mój router TP-Link 73 nie może się połączyć z internetem przez ONT, a gdy podłączę oryginalny router z T-Mobile, jest internet. Po rozmowie z T-Mobile mówili, że nie ma problemu, żebym miał swój router zamiast Home Box.
    AI: Czy podczas próby połączenia TP-Linka z internetem pojawiają się jakieś komunikaty o błędach lub status połączenia w panelu routera? Jeśli tak, proszę je podać.
    Jest komunikat, że jest problem z internetem. Żebym sprawdził połączenie z kablem, ale sprawdzałem i jest wszystko OK. Wystarczy, że na tym samym kablu zmienię router na Home Box i działa.
  • REKLAMA
  • #2 21648432
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 21648434
    mihincke
    Poziom 2  
    Dzięki bardzo

Dodano po 2 [godziny] 32 [minuty]:

A czy coś mogę się zrobić robić nas zdobyłem hasło i login wpisałem tylko tu nie wiem co wpisać

Zrzut ekranu z panelu konfiguracyjnego routera z ustawieniami VLAN dla Internetu, IPTV i VoIP.
  • #4 21648606
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA