logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Samsung Galaxy Buds 2 – lewa słuchawka gra bardzo cicho, test dopasowania fail

kordian5712 02 Wrz 2025 07:56 1692 2
REKLAMA
  • #1 21650966
    kordian5712
    Poziom 2  
    Siema, mam problem z lewą słuchawką od Samsunga Buds 2. Lewa słuchawka zaczęła grać bardzo cicho, prawie że jej nie słychać. Przy teście dopasowania wyskakuje, że lewa jest słabo dopasowana. Wcześniej było wszystko ok. Próbowałem rozłączać, resetować — nic nie pomogło. Jakieś pomysły?
    AI: Sprawdzałeś, czy lewa słuchawka nie jest zabrudzona albo zapchana woskiem? Możesz ją dokładnie wyczyścić i zobaczyć, czy coś się zmienia?
    Czyściłem — żadnych zmian.
    AI: Testowałeś słuchawki na innym telefonie albo innym urządzeniu? Też lewa gra cicho?
    Nie testowałem.
  • REKLAMA
  • #2 21651105
    baki69
    Poziom 15  
    Ocena: 32
    Sprawdź, czy nie jest zabrudzona siateczka. Szczoteczka płyn szybko odparowujący " IPA," i wyczyść. Aktualizacje słuchawek masz zrobione ?? Resetuj je (trzymając panele dotykowe przez 15 sekund) i ponownie sparuj z telefonem.
    Znalazłem też odpowiedź typu
    " Wyjmij lewą słuchawkę z etui i po połączeniu z telefonem przejdź do aplikacji Galaxy Wearable i kliknij „Znajdź moje słuchawki”. Pozwól, aby urządzenie dzwoniło przez 15 sekund, a następnie włóż je z powrotem do etui i poczekaj około 10-15 sekund. Sprawdź, czy poziom głośności wrócił do normy."
    Powodzenia
  • #3 21651316
    kordian5712
    Poziom 2  
    Wystarczyło wyciągnąć tę metalową siatkę, tam pod spodem było zasyfione, po tym zaczęła normalnie działać. Zamykam, dzięki za pomoc.
REKLAMA