logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie urządzenie wielofunkcyjne do drukowania kupić?

jkot 19 Gru 2005 19:04 1136 3
REKLAMA
  • #1 2098448
    jkot
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    Mam zamiar kupić kombajn lecz kompletie się na tym nie znam. Chcę oczywiscie wydać jak najmniej :))) Urządzenie ma służyć do celów typowo domowych (od czsu do czasu coś wydrukować czy zeskanować). Zastanawiałem się nad LEXMARK X3330 jest on w atrakcyjnej cenie bo 239 zł . Czy warto dokonać takiego zakupu???
    Z góry serdecznie dziękuję za radę
    Pozdrawiam
    ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!
  • REKLAMA
  • #2 2098485
    Błażej
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3615
    Wpisz w SZUKAJA: urządzenie wielofunkcyjne. I czytaj.
  • REKLAMA
  • #3 2098737
    Deidre_Bogoos
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    hmm do takiego uzytku domowego, to kombajn - to duzo za duzo powiedziane... ;-)

a co do urzadzenia wielofunkcyjnego (zreszta dotyczy to kazdej maszynki): to rozwaz nie tylko wartosc sprzetu w momencie zakupu, ale PRZEDE WSZYSTKIM koszty eksploatacji, tj. przede wszystkim toner/atrament + inne materialy eksploatacyjne, w zaleznosci od firmy, modelu i typu.
  • #4 2200461
    tower
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    mam X7170 ma on te same tusze
    wiesz latwo sie go napelnia polecam tusz visiontech z allegro ja wydrukowalem nanim ok 300 ml tuszu i wciaz drukuje na jednym naboju i nie widze pogorszenia jaosci
    ale jesli zamiezasz kupowac oryginalne tusze to sobie daruj lexmarka i hp kup canona chyba jest najtanszy

hp i lexmark maja ceny na tusze chorendalne(siora ma psc 1410 i uwazam ze tusz o poj 5-10ml to lekka przesada wg mnie )
REKLAMA