logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie pobrać firmware SNEEC900.BIN do Sony DVD NS32, aktualizacja z 1.90 do 2.14?

buszak 19 Gru 2005 20:51 3610 5
REKLAMA
  • #1 2098813
    buszak
    Poziom 13  
    Ocena: 20
    WITAM!
    Podobno kiedys mozna było uaktualnic oprogramowanie do dvd seri32z wersi1.90 do 2.14.
    Ale obecnie moje wysilki sciągniecia tego pliku( SNEEC900.BIN)spełzły na niczym.
    Niby mozna na stronach SONY ale nie mozna.
    Tak wiec moje pytanie -gdzie taki pliczek mozna sciagnac lub moze ktos ma.
    Kupiłem sony z divx ale nie moge ich ogladac bo musze zmienic oprogramowanie.
  • REKLAMA
  • #2 2110436
    buszak
    Poziom 13  
    DZieki za zainteresowanie
    Pliczek juz zdobyłem .
  • REKLAMA
  • #3 2126585
    Edhem
    Poziom 1  
    Zdradź gdzie zdobyłeś soft do Sony DVP NS32- mam problem - nie czyta plików tekstowych. Będę bardzo wdzięczny. Serdecznie pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 2126807
    danieldarma
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam !
    parę dni temu próbowałem zaktualizować soft-skończyło sie w serwisie......
    robiłem dokładnie wszystko w/g instrukcji,w czasie wgrywania wysuneła sie szuflada i dvd "umarło"....
    radzę ostrożnie pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 2129521
    dj_why_r
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Panowie!Ubgrade firmwara jest jak najbardziej mozliwy z plyty.Bo mi sie udalo za pierwszym razem. :D.Wszelkie najnowsze aktualizacje firwara sa dostepne na stronie sony:http://www.sonydigital-link.com
    A nowy(ver.2.14)firmware do dvp-NS32 jest tutaj:
    http://www.sonydigital-link.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS32&f=fw&l=pl
    Do DANIELDARMA gdybys uwaznie przeczytal instrukcje instalacji nie zabil bys swojego soniaka i wiedzialbys ze podczas instalacji naped wyrzuca plyte i nienalezy w tym momencie dalej nic naciskac ani wyjmowac plyty.Bo przerwie sie w ten sposob nie dokonczony ubgrade.
    Jest to napisane na tej stronie ale jesli miales plik z innego zrodla to mozliwe ze niebyla ta instrukcja tak szczegolowa.
    Aczkolwiek skladam kondolencje z powodu soniaka.Moze zmartwychwstanie bo dla uzytkownikow Elektrody.pl nie takie cuda sie dzialy :D
    Aha co do napisow w 2.14 to sa one male ale polskie czcionki jak najbardziej sa zawarte

Dodano po 12 [minuty]:

Dla wszystkich ktorym sie niechce szukac tego pliku lub maja problem z pobraniem ze strony sony zamieszcze go tutaj.
    Przy jego pomocy kazdy moze podniesc ver. swego soniaka dvp-ns32 do wersji 2.14
    Załączniki:
    • SNEEC900.BIN (2 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 2357183
    buszak
    Poziom 13  
    Dzieki za wszystkie rady plik jest na stronie SONY -tylko ja mam za duze zabezpieczenia i dlatego nie mogłem sciągnac na swój .poprosiłem kolege.
REKLAMA