logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podłączenie radia Sony CDX-S2220 - jak podłączyć kable zasilające?

pawmajc 19 Gru 2005 21:57 8650 3
REKLAMA
  • #1 2099061
    pawmajc
    Poziom 16  
    Ocena: 15
    Witam was bardzo serdecznie mam problem dotyczący radia sony cdx-s2220 kupiłem sobie właśnie ten model radia i nie wiem jak go podłączyć myślałem że to jest proste ale jak sie popatrzyłem na tą kostke to zwontpiłem są tam kable takie jak czerwony czarny żółty i niebieski chodzi mi o wejście zasilające radio i niewiem jakto podłaczyć aby to działało podłączyłem czerwony do plusa i czarny do masy i nic. nie wiem do czego jest ten żółty i niebiski kabelek bardzo bym prosił o podpowiedz. z Góry wielkie dzięki
  • REKLAMA
  • #2 2099145
    zxsw
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Wszystko jest w instrukcji tylko trzeba poczytac.
    A jeżeli jej nie masz, to ..... może jest nalepka na radiu, nie mogę akurat sprawdzić ale z doświadczenia wiem że producent umieszcza nalepki z podłączeniem na radiu.
    Najprostsze podłączenie: podłącz żółty i czerwony razem do plusa zasilania, natomiast czarny do masy, niebieski zaizoluj i na razie do niczego nie podłaczaj, ten służy do zasilenia anteny.
    Hej.
  • REKLAMA
  • #3 2099310
    pawmajc
    Poziom 16  
    Ocena: 15
    ok dzięki śmiga tylko nie wiem doczego jest ten niebieski to znaczy są dwa nie bieskie na jednym pisze "ATT" a na drugim nic niepisze ale jest wpięty w tą kość co jest zasilanie więc musi być do czegoś potrzebny jeśli ktoś wie do czego może być potrzebny to proszę o odpowiedz.
  • Pomocny post
    #4 2099705
    jever 23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 280
    ATT to wyciszanie podczas rozmowy telefonicznej jesli masz zestaw glosnomowiacy a drugi niebieski to do sterowania antena mozesz go wykorzystac do sterowania wzmacniaczem
REKLAMA