logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zbudować chip D2-9938-720AA do LEXmark Optra SE3455?

ssamburski 19 Gru 2005 22:48 1292 6
REKLAMA
  • #1 2099246
    ssamburski
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    Witam!!! Chyba temat skazany na przegrna ale moze akurat kros ma schemat i wiedze potrzebna do zrobienia tego chipa(,D2-9938-720AA) cieszko go kupic a jak juz to okolo 200 zł, no czy to nie przegiecie kawałek płytki, no coz wiedza kosztuje:D!!! Ambitny temat mysle nadajacy sie dla profesjonalistow moze razem sie uda:idea:!!!!!
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2102393
    tajtaj
    Poziom 14  
    w Agawie ok 80 zl netto
  • REKLAMA
  • #3 2102727
    ssamburski
    Poziom 16  
    ??????????????? a czemu na stronie agawy jest cena 200 bruto??? i taka cene dostałem w ofercie emailowej od agawy!!! Jak mozesz to podesli nr. tel. z kim gadałes ze Ci dali taka cene!!! Pozdro!!!!
  • Pomocny post
    #4 2102744
    cymbi
    Poziom 27  
    Ocena: 99
    Zarejestruj się w hurcie :D
  • REKLAMA
  • #5 2106750
    ssamburski
    Poziom 16  
    Ta no i .....!!! Zarejestrowałem się no i chip zniknoł z oferty agawy kurde nie powiem troszkie sie ....!!! Mieli jakies problemy z tymi chipami i usuneli z oferty tak mi powiedział ich handlowiec!!! No to wsumnie problem powraca jak z crakowac tego chipa???? No chyba ze ktos ma jeszcze jakis pomył gdzie kupic taki chip za przystepna kaskie!!! Pozdro!!!
  • REKLAMA
  • #6 2108503
    kosmita
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 134
    W kwesti foralnej: przeczytaj regulamin a szczególnie pkt. 1
  • #7 2109837
    ssamburski
    Poziom 16  
    Witam!! Panie KOSMITA to podlega pod regeneracje według mnie!!! A Pan sam załozył temt instrukcje regeneracji tonerów!!!! A jak regenerowac jak sie niema chipa:cry::cry::cry:!!! Czy ktos mi pomoze czy zacznicie mi rzucac kłody pod nogi!!! Czas upływa a jak niemiałem tak niemam tego chipa!!! Pozdrawiam!!!

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy problemu pozyskania i budowy chipu D2-9938-720AA do drukarki LEXmark Optra SE3455. Autor zwraca uwagę na wysoką cenę oryginalnego chipu, która wynosi około 200 zł brutto, co jest uznawane za wygórowaną kwotę za niewielki element elektroniczny. Jeden z uczestników wskazał, że chip można kupić w Agawie za około 80 zł netto, jednak po rejestracji w hurtowni chip zniknął z oferty z powodu problemów z dostępnością. Wątpliwości dotyczą również możliwości regeneracji tonera bez posiadania chipu, co komplikuje proces naprawy. Pojawiła się sugestia, aby zapoznać się z regulaminem forum, który może ograniczać dyskusję na temat łamania zabezpieczeń chipów. Ogólnie temat jest uznany za trudny i wymagający specjalistycznej wiedzy, a poszukiwania tańszego zamiennika lub schematu chipu pozostają bez rozwiązania.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA