logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki interfejs wybrać do kominikacji z Renault Scenic 2.0 99'

kipol_ 20 Gru 2005 00:10 2529 4
REKLAMA
  • #1 2099563
    kipol_
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam! Chciałbym wyposażyć mój warsztat w sprzęt do komputerowej diagnostyki samochodowej, jednak nie wiem od jakiego sprzętu zacząć. Na początku żeby nauczyć się obsługiwania owego sprzętu chciałbym potestować na moim samochodzie dlatego poszukuję jakiegoś interfejsu do renault scenic 2.0 99' Jeśli moglibyście udzielić mi jakichs wskazówek. Jak się do tego zabrać? i jaki sprzęt kupić?( nie chodzi mi o drogie zestawy tylko o interfejs podłączany do PC) z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 2100231
    mateo027
    Poziom 26  
    Ocena: 154
    kts euroscan,clip ;-)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2101131
    Jacek79
    Poziom 37  
    Ocena: 1132
    i w tym jest problem ze interfejsy sa dobre ale nie do końca bo: piraty , nie obsluguja wszystkiego w danej marce, ciezko idzie z diagnostyką nawet ytch systemów zawarych w oprogramowaniu.
    wyjatek stanowi vag gdzie za male pieniądze mozna miec orginał który dobrze sobie radzi.
    ja bym polecał fast boxa www.ekolab.ig.pl radzi sobie calkiem dobrze ma komplet kabli do samochodów i cena calkiem dobra : 10 brutto
  • REKLAMA
  • #4 2101920
    kipol_
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    wiec trzeba przeznaczyć na to sumę rzędu 10tys złotych? jeśli dobrze zrozumiałem
  • #5 2101960
    johnyp
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Temat rzeka, a ile bys nie przeznaczył, to i tak będzie mało...
    Na początek polecam vaga i cdif2, lub mniej legalnego euroskana:D
    Jeśli masz więcej funduszy to jak kolega wyżej pisał np fast box lub kts, ale tu jusz ceny oscylują w granicach 10 tyś w zwyż
REKLAMA