logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Canon BJC 2000 - drukarka wciąga kartkę, ale wychodzi czysta, co robić?

Kuba19 20 Gru 2005 13:12 1345 3
REKLAMA
  • #1 2100363
    Kuba19
    Poziom 12  
    Ocena: 18
    Mam problem z Canonem wogóle nie drukuje:?: sprawdzałem kabel jest ok myślałem że to sterowniki ale u kumpla tez nie chodzi tusz jest bo sam go napełniałem a problem polega na tym że ona dostaje info co drukować wciąga kartke "udaje że drukuje" a w rezultacie wychodzi czysta kartka nie wiem co jest grane może ktoś z was mi pomoże z góry dziekuje jak coś to sie jeszcze odezwe :cry:

Moderowany przez kosmita:

Zmienilem temat
    Wpis dokonany w dniu: 05-12-20 o godzinie: 13:51

• REKLAMA
  • #2 2101301
    krzkomar
    Poziom 25  
    Ocena: 25
    Na 90% jest uszkodzona głowica - materiał eksploatacyjny, tak jak tusz (zresztą w tych drukarkach bardzo rzadko się psuło coś poza głowicą).
  • REKLAMA
  • #3 2102732
    jasiekxxx
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Mam taką drukarkę, to znaczy prawie taką bo 2100 ale różnica jest niewielka, potwierdzam wcześniejsze stwierdzenie, to wina głowicy, U mnie ta drukarka drukuje od kilku lat, spaliła się głowica ale tak na dobre, drukarka głupiała jak dawałem drukowanie, wymieniłem głowice i jest ok.
    pożycz od kogoś głowice na sprawdzenie, jeśli durkarka była rozkręcana to sprawdź czy taśma do głowicy nie wypieła się, ja ją wyciągałem i wpinałem kilka razy i nadal działa :);
    życzę powodzenia
  • #4 2288407
    Kuba19
    Poziom 12  
    Ocena: 18
    dzieki za pomoc
    thx
REKLAMA