logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Android TV 14 na LG Smart TV – brak możliwości aktualizacji Chrome, pobierania aplikacji

zielinrys 10 Wrz 2025 15:33 369 2
REKLAMA
  • #1 21686222
    zielinrys
    Poziom 2  
    Kupiłem przystawkę Android TV 14, aby mieć dostęp do przeglądarek na smart TV LG, gdzie nie ma systemu Android. Jednak pojawił się problem z przeglądarką w tej przystawce. Jeśli chcę pobrać zewnętrzne aplikacje, pojawia się informacja, że moja przeglądarka Chrome jest nieaktualna i nie można nic pobrać. Nie można jej zaktualizować do najnowszej. Facebook jest czasami dostępny, ale co chwilę wyskakuje informacja o konieczności aktualizacji przeglądarki. Załączam zdjęcia tej przystawki. Pozdrawiam.
    Dolna strona przystawki Android TV z oznaczeniami technicznymi i logo
    Czarna przystawka Android TV z kolorowym logo i białą etykietą producenta
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21687586
    lenekb83
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    Ze stronki Aptoide lub APKPure ściągnij plik instalacyjny tej przeglądarki w formacie APK, wrzuć na pendrive i podepnij do tego ustrojstwa i ten plik zainstaluj. Możesz też spróbować odinstalować tę przeglądarkę i spróbować ściągnąć od nowa samym TV boxem.
  • #3 21696873
    zielinrys
    Poziom 2  
    Dziękuję bardzo za pomoc. Pobrałem tak, jak napisałeś, i zaktualizowało się wszystko. Czekałem do niedzieli, aby sprawdzić, czy będę mógł oglądać transmisję meczu mojego klubu Dąb, który gra w IV lidze, i klub transmituje mecze wyjazdowe. Wszystko już działa jak należy. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Nadal jednak mam problem z transmisją na Samsungu z Tizenem, jak opisałem w poprzednim temacie.
REKLAMA