logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Samsung Tab7 Lite SM-T220 FRP – jak tanio usunąć blokadę Google na Android 12?

delle5540 24 Wrz 2025 23:29 642 5
REKLAMA
  • #1 21699795
    delle5540
    Poziom 3  
    Ocena: 120
    Samsung Tab7 Lite SM-T220 Android 14/13/12...
    Tablet leżal długi czas w szufladzie. Naładowałem go, po pół godziny się obudził , wtedy cokolwiek pojawiło się na ekranie. Po naładowaniu okazuje się, że jest blokada od Google, a nic co wpisuję mojego nie chce pasować. Zacząłęm oglądać poradniki YT jak to obejść, ale to nie takie proste. Kilka programów pobrałem, ale też nic to nie daje. Tam gdzie "na końcu" w poradnikach trzeba było wpisać *#0*# tablet nie reagował, podobnie z emergency - tego nie ma. 2 dzień już zmarnowałem na ten sprzęt, a dużo warty nie jest, chodzi o cel jaki sobie założyłem - z tabletami nigdy wiele wspólnego nie miałem.
    Zrobiłem Odinem Androida 13, a potem 12 bezproblemowo, ale nic mi z FRP nie wychodzi.
    Którym programem mogę najtańszym kosztem ściagnąć tą blokadę? TAblet nie jest wart dużo...Mam zainstalowany dla przykładu SamFw Tool, ale nie mogę znaleźć ile muszę wykupić credits... może ktoś pomoże? Obecnie jest android 12
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21700222
    delle5540
    Poziom 3  
    >>21699959 Niezależnie od źródła pobierania przed uruchomieniem pojawia się okienko Check Update z komunikatem Looking update failed :( .
    Jeśli jest jakiś program, gdzie można wykupić np. na miesiąc subskrypcję to chętnie poznam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 21705178
    BlackWhite46
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Jacck napisał:
    Spróbuj programem SamFlash w Download Mode:

Po pierwsze, SamFlash już od dawna nie działa.
    Po drugie, nie ściągniesz blokady FRP przez Download Mode.

Są bardzo wielkie szanse, że w ogóle nie uda ci się zdjąć blokady FRP.
  • #6 21715893
    delle5540
    Poziom 3  
    Domowymi dostępnymi sposobami nie udało się nic zrobić.
REKLAMA