Witam wszystkich mam swojego Samsunga galaxy s20plus 5g telefon przeleżał około roku czasu w szufladzie w biurku dzisiaj postanowiłem go wyjąć i wyczyścić, naładować, uruchomiłem, ale był kod pin blokady więc tradycyjnie zrobiłem hard reset przyciskami znam się na telefonach i też naprawiam je i po hard resecie pojawiła się blokada konta Google, wiedziałem, że się pojawi, ale nie miałem innego wyboru niż reset, już dużo razy omijałem taką blokadę, więc podłączyłem do laptopa i włączyłem program samFW tool v3.31 zawsze z niego korzystałem co chodzi o samsungi wczoraj usunąłem nim google"a z Samsunga galaxy s8, który ma android 9 i po podłączeniu do laptopa nacisnąłem reset frp i wszystko szło ok aż nagle po wpisaniu w połączeniach alarmowych kodu testowego Samsunga *#0*# wyskoczył mi błąd w programie ADB enabled fail z tego co wiem to ten błąd wyskoczył dlatego, że google wprowadził nowe łatki zabezpieczeń a na pokładzie telefonu znajduje się Android 13 próbowałem też metodą talkblack, ale też ona nie działa po narysowaniu wzoru L nic się nie dzieje a jak się przystawi język na Angielski United states to talkblack po narysowaniu wzoru L mówi Stop próbowałem też poradników z YouTube ale żaden nie skutkował, bo wszyscy rozbili metodą talkblack i teraz nie mam pojęcie co robić czy dać go do serwisu daje też zdjęcie tego błędu z programu i zdjęcie telefonu dodam, że nie pamiętam żadnego z e-maili i haseł, które na tym telefonie były proszę o jakąś podpowiedź, co można jeszcze zrobić z góry dzięki.