W nocy moja lodówka LG (nie znam modelu) zaczęła pikać. Wszystko wcześniej z lodówką było dobrze tylko przed chwilą (0:20) zaczęła świrować. Drzwi i uszczelka jest dobra. Nacisnąłem przycisk nad drzwiami od lodówki przez jakieś 3 sekundy i się te pikanie wyłączyło. Nie jestem wstanie przesunąć lodówki bo jest "zabudowana" Jeśli ktoś mi pomoże to będę bardzo wdzięczny - bo jak trwoga to do elektrody - Pozdrawiam
Moderatorze z boku urządzenia na drzwiczkach mam tylko kod kreskowy (nalepka) z paroma tekstami. Przeszukałem całą lodówkę wyjąłem wszystkie szuflady i oglądałem całą lodówkę i wychodzi na to, że jeżeli ta nalepka nie jest tabliczka znamionową to tabliczka znamionowa musi znajdować się z tyłu. Lodówka jest pod sam sufit w rogu kuchni i szybciej wygram szóstkę w totka niż sam przesunę lodówkę.
Temperatura na czas obecny jest dobra czyli chłodzi.
PS. Jak będzie trzeba to zrobię zdjęcie tej nalepki, ale moim zdaniem to nie jest tabliczka znamionowa.
Moderatorze z boku urządzenia na drzwiczkach mam tylko kod kreskowy (nalepka) z paroma tekstami. Przeszukałem całą lodówkę wyjąłem wszystkie szuflady i oglądałem całą lodówkę i wychodzi na to, że jeżeli ta nalepka nie jest tabliczka znamionową to tabliczka znamionowa musi znajdować się z tyłu. Lodówka jest pod sam sufit w rogu kuchni i szybciej wygram szóstkę w totka niż sam przesunę lodówkę.
Temperatura na czas obecny jest dobra czyli chłodzi.
PS. Jak będzie trzeba to zrobię zdjęcie tej nalepki, ale moim zdaniem to nie jest tabliczka znamionowa.