logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lodówka LG – dlaczego pika mimo zamkniętych drzwi i sprawnej uszczelki?

galy86171 25 Wrz 2025 01:32 1935 2
REKLAMA
  • #1 21699840
    galy86171
    Poziom 3  
    W nocy moja lodówka LG (nie znam modelu) zaczęła pikać. Wszystko wcześniej z lodówką było dobrze tylko przed chwilą (0:20) zaczęła świrować. Drzwi i uszczelka jest dobra. Nacisnąłem przycisk nad drzwiami od lodówki przez jakieś 3 sekundy i się te pikanie wyłączyło. Nie jestem wstanie przesunąć lodówki bo jest "zabudowana" Jeśli ktoś mi pomoże to będę bardzo wdzięczny - bo jak trwoga to do elektrody - Pozdrawiam

Moderatorze z boku urządzenia na drzwiczkach mam tylko kod kreskowy (nalepka) z paroma tekstami. Przeszukałem całą lodówkę wyjąłem wszystkie szuflady i oglądałem całą lodówkę i wychodzi na to, że jeżeli ta nalepka nie jest tabliczka znamionową to tabliczka znamionowa musi znajdować się z tyłu. Lodówka jest pod sam sufit w rogu kuchni i szybciej wygram szóstkę w totka niż sam przesunę lodówkę.

Temperatura na czas obecny jest dobra czyli chłodzi.

PS. Jak będzie trzeba to zrobię zdjęcie tej nalepki, ale moim zdaniem to nie jest tabliczka znamionowa.
  • REKLAMA
REKLAMA