logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć radio Audi Beta do JVC 4x45W przez wejście na zmieniacz CD?

niedzwiedz66 21 Gru 2005 14:32 1286 2
REKLAMA
  • #1 2103442
    niedzwiedz66
    Poziom 1  
    Witam. Radyjko jest oryginalne Beta ale "osiągi" są straszne radio nie ma mocy, zastanawiam sie czy nie lepiej było by podłączyć te oryginalne radyjko do radia jvc 4x45W(bo takie mam), problem tkwi w tym jak wyjść sygnałem z radia beta i pod co się podpiąć w radyjku jvc, kaseciak jvc ma wejście na zmieniacz cd, moze przez to wejście? ale skąd wyjść sygnałem z bety? Dzieki i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2105014
    malolat50
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    spróbuj wyprowadzić sygnał sprzed końcówki mocy.tylko najpierw musisz zerknąć jaki jest jej model.wpisać w google i napewno tam będzie schemat.a po tym już dojdziesz gdzie jest sygnał.nie proponuje wyprowadzać sygnału z wyjścia do głośników bo to nie da efektu

pozdro!!
  • #3 2105045
    Błażej
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3627
    A po co chcesz łączyć dwa radia? Nie prościej wyciągnąć tą betę i włożyć coś lepszego. A jak już chcesz podłączyć tą betę, to pod jakiś wzmacniaczyk (nawet robiony). Poza tym otwórz tego jvc, i odczytaj typ układu i sprawdź w katalogu ile on tak na prawdę ma mocy...
REKLAMA