logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Solix Expedition – słuchawki Bluetooth wykrywane jako dwa urządzenia po upadku

99engie 03 Paź 2025 13:36 1395 0
REKLAMA
  • #1 21708710
    99engie
    Poziom 1  
    Witam, mam problem ze słuchawkami Bluetooth, a ogólnie z ich sparowaniem. Po którymś upadku przestały łączyć się do jednego miejsca, tylko do dwóch osobnych. Są to słuchawki Solix Expedition, próbowałam wielu rozwiązań z Google, ale nic nie działa. Z naprawy wróciły nie naprawione, co mnie to trochę bawi, ale jednocześnie intryguje.
    Podaję jeden adres Bluetooth słuchawki i drugi. Są dość rozległe, dziwi mnie, jakim cudem:

DF:82:18:AA:BB:91 i 02:45:EA:5C:AA:48

Mimo że to nie najnowszy model, zależy mi na nich i proszę o podpowiedzi, jak je naprawić, lub o odpowiedzi, czy w ogóle da się to zrobić :)
    Z góry dziękuję! ^^
    AI: Czy próbowałaś może zresetować słuchawki do ustawień fabrycznych? Jeśli tak, to w jaki sposób to robiłaś i czy coś się zmieniło po tej próbie?
    Próbowałam niejednokrotnie, nic to nie dało.
    AI: Z jakim urządzeniem próbujesz je sparować (model telefonu/komputera, system operacyjny)? Może problem leży po stronie sprzętu, z którym próbujesz się połączyć :)
    Z telefonem Motorola G32, telefonem Samsung S9 Plus, laptopami — modele HP, Dell i Samsung
  • REKLAMA
REKLAMA