Witam wszystkich. Mam problem z soundbarem Cambridge Audio TVB2. Niestety wysypał mu się flash i całość nie wstaje.
Próba zgrania flasha nie daje rezultatów... Czasem udaje się coś zgrać, czasem mamy FF FF od początku do końca... Zazwyczaj pierwsza próba po podłączeniu zasilania do kości umożliwia zgranie czegokolwiek. Niestety zrzuty z zawartością różnią się od siebie, czasem mniej, czasem bardziej... jednym słowem: wsad niezbędny.
Kość flash W25Q80DVSIG
Płyta główna TVB2-01-A0D (150723)
Czy ktoś może poratować odpowiednim wsadem, bo szkoda fajnego sprzętu?
Niestety uprzednio post na ten temat został zamknięty z braku odpowiedzi...
Z góry dziękuję
AI: Czy masz może zgrany choćby częściowo wsad z tej kości, który mógłbyś udostępnić? Nawet uszkodzony plik może się przydać do porównania lub rekonstrukcji.
Mam.
AI: Czy próbowałeś już kontaktować się z serwisem Cambridge Audio lub szukać wsadu na zagranicznych forach/serwisach? Jeśli tak, to z jakim skutkiem?
Niestety nigdzie na forach wsad nie jest dostępny.
Próba zgrania flasha nie daje rezultatów... Czasem udaje się coś zgrać, czasem mamy FF FF od początku do końca... Zazwyczaj pierwsza próba po podłączeniu zasilania do kości umożliwia zgranie czegokolwiek. Niestety zrzuty z zawartością różnią się od siebie, czasem mniej, czasem bardziej... jednym słowem: wsad niezbędny.
Kość flash W25Q80DVSIG
Płyta główna TVB2-01-A0D (150723)
Czy ktoś może poratować odpowiednim wsadem, bo szkoda fajnego sprzętu?
Niestety uprzednio post na ten temat został zamknięty z braku odpowiedzi...
Z góry dziękuję
AI: Czy masz może zgrany choćby częściowo wsad z tej kości, który mógłbyś udostępnić? Nawet uszkodzony plik może się przydać do porównania lub rekonstrukcji.
Mam.
AI: Czy próbowałeś już kontaktować się z serwisem Cambridge Audio lub szukać wsadu na zagranicznych forach/serwisach? Jeśli tak, to z jakim skutkiem?
Niestety nigdzie na forach wsad nie jest dostępny.