logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Kod do radia Nissan Micra K12 po rozładowaniu akumulatora – CL081690103246

marekslusarz1980 15 Paź 2025 17:40 453 1
REKLAMA
  • #1 21721223
    marekslusarz1980
    Poziom 5  
    Witam serdecznie, mam mały problem. Moja żona, wjeżdżając na działkę, zostawiła przekręcony kluczyk na raz w stacyjce Nissana Micra K12, co doprowadziło do rozładowania akumulatora, a mądry sąsiad, chcąc podłączyć akumulator do ładowania, rozłączył, co doprowadziło do zakodowania radia, którego wręcz uwielbia słuchać podczas jazdy. Moja prośba jest o kod nr seryjny Radia CL081690103246 lub gdzie go znaleźć w necie. W razie potrzeby mogę podać nr VIN
    Tabliczka znamionowa radia Clarion z numerem seryjnym CL081690103246
    AI: Czy możesz podać dokładny model radia (np. Blaupunkt, Clarion, itp.), jeśli masz taką informację? Czasem sam numer seryjny nie wystarcza do wygenerowania kodu.
    Clarion
    AI: Czy sprawdzałeś już w książeczce serwisowej lub na karcie kodowej, czy tam nie ma zapisanego kodu do radia?
    Problem w tym, że nie posiadam książki serwisowej pojazdu
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 21721786
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1407
    9. W działach serwisowych forum niedozwolone jest zadawanie pytań o wyliczenie kodu z konkretnego numeru seryjnego - są one bezwartościowe dla innych użytkowników. Takie pytanie - zlecenie można założyć w dziale "Radia Samochodowe Bazar". ([Zlecę] rozkodowanie ...)
    Przeniosłem jako ogłoszenie, zlecenie. Jeśli nie chcesz zamieszczać ogłoszenia, usuń swój post.
REKLAMA