Witam serdecznie, mam mały problem. Moja żona, wjeżdżając na działkę, zostawiła przekręcony kluczyk na raz w stacyjce Nissana Micra K12, co doprowadziło do rozładowania akumulatora, a mądry sąsiad, chcąc podłączyć akumulator do ładowania, rozłączył, co doprowadziło do zakodowania radia, którego wręcz uwielbia słuchać podczas jazdy. Moja prośba jest o kod nr seryjny Radia CL081690103246 lub gdzie go znaleźć w necie. W razie potrzeby mogę podać nr VIN

AI: Czy możesz podać dokładny model radia (np. Blaupunkt, Clarion, itp.), jeśli masz taką informację? Czasem sam numer seryjny nie wystarcza do wygenerowania kodu.
Clarion
AI: Czy sprawdzałeś już w książeczce serwisowej lub na karcie kodowej, czy tam nie ma zapisanego kodu do radia?
Problem w tym, że nie posiadam książki serwisowej pojazdu
AI: Czy możesz podać dokładny model radia (np. Blaupunkt, Clarion, itp.), jeśli masz taką informację? Czasem sam numer seryjny nie wystarcza do wygenerowania kodu.
Clarion
AI: Czy sprawdzałeś już w książeczce serwisowej lub na karcie kodowej, czy tam nie ma zapisanego kodu do radia?
Problem w tym, że nie posiadam książki serwisowej pojazdu