Witam, mam telewizor TCL zakupiony w listopadzie 2022. Na wejściu na TV (pewnie po aktualizacji oprogramowania w 2023 lub 2024) są wgrane kanały internetowe — to są kanały FAST, darmowe z reklamami. W żaden sposób nie da się ich usunąć. Gdy w ustawieniach wejdzie się w opcję edycja kanałów, to pojawia się informacja, że kanałów FAST nie można edytować. Opcja usuwania listy kanałów w ustawieniach nic nie zmienia. Niezależnie, czy wejdę w wyszukiwanie automatyczne lub ręczne, to kanały FAST zaczynają się odtwarzać. Od zakupu telewizora do pewnej aktualizacji oprogramowania tych kanałów FAST nie było wcale. Gdy w przyszłości będę kupować nowy telewizor, to nigdy więcej TCL — przecież nie chciałam telewizora, który ma wgrane kanały FAST bez możliwości usunięcia. W dodatku nie ma funkcji szukania kanałów sat według operatora, która jest w telewizorach marki Sony czy Sharp. Nawet nie można ręcznie wyszukać kanałów sat, nie wiem, czy się nie mylę. Z tego, co wiem, to jest w każdym telewizorze TCL. Wysyłam zdjęcie, jak to wygląda; zdjęcie jest moje, jak coś. Jeśli nie ten wątek, proszę o przeniesienie do prawidłowego