Witam, przychodzę z takim problemem, iż od wczoraj dokładnie zaczął mi się taki problem z kartą graficzną, bo tak podejrzewam, bo gdy oglądam np. filmy na YouTube czy coś, nagle mi się monitor wyłącza, tracę dźwięk i jeszcze karta chodzi jak odkurzacz, no na fulla chodzi chłodzenie od karty i później dźwięk wraca, ale karta nie daje sygnału wideo. Nigdy takiego problemu z tą kartą nie miałem, wiem, że jest stara i w ogóle, ale no chodziła i się boję, że w końcu właśnie pada i będę musiał wymienić. I też na początku od wczoraj się to działo, jak rozmawiałem z kolegami na Discord, to nagle mi się tak stało od tego momentu, a gdy zresetuję komputer, wszystko działa, nic nie ma z ekranem itp. I czasami się to stanie, ale wyłączyłem akcelerację sprzętową na Discord, to się przestało tak dziać. No i na następny dzień, czyli dzisiaj, tak samo, ale co zrobiłem — uśpiłem komputer, ale nie wyłączyłem i znowu to samo, więc nie wiem, może przez to uśpienie. Chciałbym jakąś poradę, co robić, może jakaś aktualizacja, coś? Karta to GTX 1060 wersja 6 GB