logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Siemens EQ.6 Series 300 – przerywa parzenie kawy i nie reaguje na opcje

artur1987-19 05 Lis 2025 20:42 540 2
REKLAMA
  • #1 21742772
    artur1987-19
    Poziom 3  
    Ocena: 32
    Witam
    Mam taki problem z ekspresem do kawy marki Siemens, wersja EQ 6 z serii 300. Model nie znany ponieważ express Szostak już sprzedany i numery seryjne są mi nie znane. Problem jest taki, że po włączeniu sprzętu i załadowaniu robi kawę i po chwili (4 sekundy) przerywa robienie kawy i znowu zaczyna robić kawę i przerywa, i tak w kółko. Nie można wybrać innej opcji, chyba że szybko się naciśnie inny napój, to ta sama procedura. Dokładny problem na filmiku. Dodam, że sprzęt stał przez miesiąc w chłodnym miejscu, nieużywany. Co mogło się w nim stać, że sam sobie włącza i zatrzymuje robienie jakiegoś kolejnego trunku? Czyli start-stop cały czas się załącza. Jakieś sensowne podpowiedzi? Byłbym wdzięczny. I dodam, że jeżeli uda mi się jakimś cudem przełączyć na kawę, to mieli kawę i po chwili to samo przerywa i tak w kółko.

• REKLAMA
  • #2 21746805
    ssss
    Poziom 38  
    Ocena: 1804
    Zresetuj maszyne
  • #3 21760390
    artur1987-19
    Poziom 3  
    Ocena: 32
    Problem rozwiazał się . Maszyna stała dłuższy czas w zimnym garażu po czym został przyniesiony do domu i zaraz po tym został włączony. Coś stało się z dotykiem zaparował i oto takie kwiatki . Temat zamykam sprzęt sprzedany.
REKLAMA