logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Steam nie loguje na PC – zawieszanie na oknie logowania. Proszę o sprawdzenie logów.

Izythor 12 Lis 2025 00:10 339 5
REKLAMA
  • #1 21748761
    Izythor
    Poziom 9  
    Ocena: 12
    Witam,
    od jakichś 2 miesięcy nie mogę zalogować się na Steam. Zawsze miałem włączone automatyczne uruchamianie i od razu po włączeniu komputera byłem zalogowany. Teraz nie mogę się zalogować na steam kompletnie, ani w przeglądarce, ani w aplikacji, na telefonie wszystko jest ok. Jak jakimś cudem wpiszę swoje dane do logowania to aplikacja się zatrzymuje na oknie "logowanie" i tyle. Na przeglądarce nie mogę się zalogować, a kod qr do logowania jest zblurowany. Próbowałem zmieniać dns, internet, wyłączam antywirusa, zapory, w cmd reset ip, usuwam pliki steam i nic to nie daje. Wszystko inne działa jak należy. Proszę o sprawdzenie logów. Pozdrawiam
    Załączniki:
    • FRST.txt (65.52 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Addition.txt (256.65 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 21750704
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10421
    Odinstaluj calkiem CCleaner oraz Kasperskiego i sprawdz czy cos sie zmieni.
  • REKLAMA
  • #3 21752513
    Izythor
    Poziom 9  
    Niestety nic to nie dało. Jest jednak jakoś progres bo normalnie zalogowałem się na steam przez przeglądarkę. Wcześniej widniał kod błędu e20, a kod qr był zamazany non stop tj. ciągle się ładował. W aplikacji steam bez zmian, zatrzymuje się na oknie "logowanie" i nic nie idzie zrobić.
  • REKLAMA
  • #4 21752795
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Z telefonu z tym samym internetem mozesz sie zalogowac do steam?
  • REKLAMA
  • #5 21753104
    Izythor
    Poziom 9  
    Na tym samym łączu wifi mogę połączyć się przez przeglądarkę, przez telefon, aplikacja na telefonie pracuje bez problemu. Brat na innym komputerze połączył się z aplikacją Steam na tym wifi także bezproblemowo. Więc problem musi być gdzieś u mnie w sprzęcie. Przeinstalowałem Steam'a ale nic to nie dało, wyłączyłem autostart niektórych aplikacji i także nic to nie dało. Chciałem jeszcze sprawdzić, czy połączę się może w trybie awaryjnym z obsługą sieci, ale w tym trybie nie działa mi wifi, a innej możliwości połączenia nie mam.
  • #6 21753113
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Resetuj system do ustawien fabrycznych, innej opcji nie widze. W logach nic ciekawego nie ma.
REKLAMA