Witam, czy jest ktoś w stanie pomóc mi z mapą do golfa IV 2004 AXR? Usunąłem fizycznie EGR i chcę go wywalić z systemu, bo wyrzuca błąd. Przejrzałem wszystkie turoriale, zaopatrzyłem się w kabel MPPS V18, pobrałem mapę z auta, usunąłem EGR wgrałem mapę i auto nie chciało zapalić. Wgrałem ponownie backup i działa, ale mój problem nie jest naprawiony. EGR chciałem usunąć programem VAG EDC15P+ Suite i niby zrobiłem tak jak gość w tutorialu pokazał, czyli wszystkie wartości na 850, ale coś jest nie tak, bo nie pali na tym.
Programu WinOls nie mogę zainstalować na swoim windows 10, a na windows 7 nie działa on stabilnie. Może kiepska wersja.
Pomoże ktoś z usunięciem EGR?
Z uwagi na zakup kabla, chciałem go też wykorzystać do zwiększenia mocy silnika, ale z umiarem, żeby mi sprzęgło nie poszło. Jest szansa na przerobienie przez kogoś mapy? Jeden plik bez EGR, a drugi ze Stage 1? W razie problemów będę mógł wyrzucić chiptuning, a wgrać serie + EGR OFF.
Programu WinOls nie mogę zainstalować na swoim windows 10, a na windows 7 nie działa on stabilnie. Może kiepska wersja.
Pomoże ktoś z usunięciem EGR?
Z uwagi na zakup kabla, chciałem go też wykorzystać do zwiększenia mocy silnika, ale z umiarem, żeby mi sprzęgło nie poszło. Jest szansa na przerobienie przez kogoś mapy? Jeden plik bez EGR, a drugi ze Stage 1? W razie problemów będę mógł wyrzucić chiptuning, a wgrać serie + EGR OFF.