logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Ariston Thermo F 87 V.1 IX – szukam instrukcji i opisu trybu z trzema kropkami

zieluś 23 Gru 2025 18:32 153 3
REKLAMA
  • #1 21788637
    zieluś
    Poziom 18  
    Ocena: 23
    Witam posiadam Piekarnik Ariston Thermo F 87 V.1 IX nigdzie nie mogę znaleźć pełnej instrukcji to tego urządzenia a ma unikatowy program nie podpisany w instrukcji

Gałka programatora piekarnika z symbolem kwadratu wypełnionego trzema rzędami kropek

Przygotowałem nawet opisy reszty trybów brakuje mi tego jednego tz. 3 rzędów kropek.
    Załączniki:
    • ariston opis trybów.pdf (137.44 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 21788663
    zieluś
    Poziom 18  
    Spróbowałem włączyć na ekranie pojawiło 1:30 nie mogłem ustawić temperatury więc wychodzi na to że to pyroliza nie sądziłem że ten piekarnik to ma
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 21789170
    Pentaxowy
    Poziom 13  
    Ocena: 18
    zieluś napisał:
    Spróbowałem włączyć na ekranie pojawiło 1:30 nie mogłem ustawić temperatury więc wychodzi na to że to pyroliza nie sądziłem że ten piekarnik to ma

Dokładnie kolego, pyroliza. Większość piekarników HotPoint Arostion i Ariston miało w tym czasie taką opcję :)
  • #4 21789319
    zieluś
    Poziom 18  
    Dziękuje za potwierdzenie włączyłem program i sprawdziłem. Ciekawe że w żadnej znalezionej przeze mnie instrukcji nie ma słowa o tym trybie piekarnika opis funkcji zostawiam może komuś się przyda.
REKLAMA