dziękuję ale mnie pocieszyłeś

.znalazłem tę puszkę nie da się jej ukryć,ale porażka pół godzinki roboty conajmniej.
ps.nic z tego okazuje się że jestem kompletnym laikiem,lub ten TV jest totalnie poj...........mało że nie opisana płyta,to schemat równie nie czytelny,a przedewszystkim tak rozpie.........że nie wiem o co w nim chodzi.Co to moduł cz,i powiedz prosze dokładnie nr. nogi do której na głowicy amm podłączyć in płytki,i nr.elementu na płycie do out,inaczej zaraz go pie..........przez okno za jakimś psem.Szczeże potrafię naprawiać bardzo skomplikowane usterki,ale tu jestem kompletnie zielony,a przede wszystkim nigdzy nie otwierałem TV.jeśli potrzebujesz pomocy przy monitorach zakładam że naprawię wszystko lub prawie wszystko,ale tutaj jest dosłownie dżungla.Totalna rozpierducha.Czytelność tego schematu można porównać do mojego warsztatu-tylko ja wiem gdzie co w nim jest,i nikt inny nic nie znajdzie choćby to na wieżchu leżało.
Dodano po 1 [godziny] 53 [minuty]: no juz tego za wiele.Niestety ruszyć gówno to smierdzi.w trakcie pomiarów zaczął mi migać odraz okazało sie ze mam zagotowane PK,po przelutowaniu poprawa,choć nie do końca.uszkodzona jest jeszcze podstawka,jak mnie to zaczyna dobijać.Proszę o pomoc z tą fonia,bo już mnie to irytuje.