logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ZGEMMA H8.2H – jak odbierać polską telewizję naziemną przez internet?

IdeaKreatywny 02 Sty 2026 23:11 888 1
REKLAMA
  • #1 21797031
    IdeaKreatywny
    Poziom 1  
    Witam,
    Posiadam tuner ZGEMMA H8.2H - ale mam tylko łącze internetowe (kabel).

Target -> Polska Telewizja naziemna/normalna, nie VOD. Chcę mieć zwykłą TV PL.

- Dlaczego zainstalowny E2iPlayer w zakładce |POLSKA| widzi WEBSTREAM lub inne, jak CDA, ale nie odbiera nic. Błąd: Brak poprawnych linków.
    (robiłem update, z GitHub pobrałem listę Pawełka)

- Czy muszę mieć konto (darmowe) gdzie w jakimś super serwisie, żeby oglądać naszą telewizję?

Proszę o pomoc i pozdrawiam w nowym roku 2026!

PS: mam wgrane XX wtyczek
    AI: Czy próbowałeś korzystać z innych wtyczek lub metod (np. wgranie listy M3U z kanałami IPTV) do odbioru polskiej telewizji przez internet na swoim tunerze, czy tylko E2iPlayer? Jeśli tak, z jakim skutkiem?
    Czy próbowałeś korzystać z innych wtyczek lub metod (np. wgranie listy M3U z kanałami IPTV) do odbioru polskiej telewizji przez internet na swoim tunerze, czy tylko E2iPlayer? Jeśli tak, z jakim skutkiem?
    Nie.
    AI: Czy Twój tuner ma pełny dostęp do internetu - np. czy inne funkcje sieciowe (aktualizacje, pobieranie wtyczek) działają poprawnie?
    Czy Twój tuner ma pełny dostęp do internetu - np. czy inne funkcje sieciowe (aktualizacje, pobieranie wtyczek) działają poprawnie?
    Tak.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21797084
    tomaszlonski
    Poziom 38  
    Ocena: 890
    Listy zwykle nie są darmowe to musisz sobie gdzieś kupić czy mieć konto premium w jakimś serwisie.

Skoro chcesz mieć w jakimś serwisie to poszukaj takiego pluginu do E2iPlayer który dany serwis obsługuje.
REKLAMA