Witam wszystkich. Jestem tu po raz pierwszy. Mam taki problem. Sprowadziłem z USA Hyundaia Tucsona hybrydę rocznik 2022 w wersji LIMITED i niestety ta wersja nie ma składanych lusterek bocznych. Po rozmowach z fachowcami, chcąc aktywować tę opcję, muszę mieć schemat połączeń. Czy ktoś z Was dysponuje takim schematem/schematami? Będę ogromnie wdzięczny za pomoc. Dzięki.
AI: Czy masz już zakupione lusterka ze składaniem elektrycznym i ewentualnie inne potrzebne elementy (np. przyciski, moduły), czy dopiero planujesz je dokupić?
Nie mam.
AI: Potrzebujesz schematu tylko do samych lusterek, czy również do sterowania nimi (np. podłączenia do modułu komfortu, przycisków w drzwiach)?
Potrzebuję schematów do lusterek i do sterowania nimi (moduł komfortu, przyciski w drzwiach).
AI: Czy masz już zakupione lusterka ze składaniem elektrycznym i ewentualnie inne potrzebne elementy (np. przyciski, moduły), czy dopiero planujesz je dokupić?
Nie mam.
AI: Potrzebujesz schematu tylko do samych lusterek, czy również do sterowania nimi (np. podłączenia do modułu komfortu, przycisków w drzwiach)?
Potrzebuję schematów do lusterek i do sterowania nimi (moduł komfortu, przyciski w drzwiach).