logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Prosba!Jak mozecie do wypowiedzcie sie na tematSiemensaCXT70

Nutterek 24 Gru 2005 12:29 759 3
  • #1 2111726
    Nutterek
    Poziom 2  
    Mam do Was wielka prosbe!! Jak mozecie to wypowiedzcie sie na temat Siemensa CXT70.Co w ogole o nim sadzicie i ogolne wasze odczucia. Bardzo by pomogly mi Wasze wypowiedzi bo nie wiem czy go kupowac...

Z gory bardzo dziekuje i korzystajac z okazji... :::...WeSoŁyCh ŚwIąT...:::

Pozdrawiam
  • #2 2112285
    Alex_115
    Poziom 13  
    Ocena: 8
    Witam!No więc jeśli chodzi o moje odczucia w związku z tym telefonem to są one raczej nie za dobre..Nie jestem osobiście właścicielem tego telefonu, ale kumpel ma i nie kupiłbym go,bo za cene tego telefonu wolałbym kupić jakąś nokie, bo jest dużo bardziej przejzysta i łatwiejsza w obsłudze..Ten telefon ma może pare fajnych funkcji,wygląd też nawet całkiem całkiem, ale jak dla mnie to siemensy odpadają...
    To są tylko moje odczucia po paru kontaktach z tym telefonem..
  • #3 2115043
    Nutterek
    Poziom 2  
    hmmmmmm-powiem Ci ze co do Siemensow tez mam uprzedzenie(4Nokie mialem poprzednio) ale jego funkcje normalnie mnie rozbroily jak na taki telefon jak za taka cene...:)po prostu nie wiem- a orientujecie sie moze o jakiejs nokii z podobnymi funkcjami o nawet"podobnej" cenie? przeciez wiadomo,ze NOKIA w swoja cene ma wliczone 30%ceny samej firmy:) pozdrawiam
  • #4 2158221
    KanaliaGsm
    Poziom 12  
    wez sobie do zabawy cxt70,cx65,c65.popatrz czym sie roznia.obudowa i moze jakim bajerkiem i oczywiscie cena.siemens to jest huba
REKLAMA