logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pomoc w wyborze telefonu; opinie o CXT70, myx 5-2, N 7250i

towerone 28 Sty 2006 00:03 894 1
REKLAMA
  • #1 2227835
    towerone
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Witam.
    Prosilbym bardzo pomoc w wyborze telefonu. Obecnie mam N3100, ale chcialbym ja z mienic na cos do 300zl. Mam w glowie pare mysli, ale ciezko jest mi podjac decyzje. Myslalem o CXT70, ale jak go wzialem do reki to jakos mi przeszlo. Nie wiem czy to akurat w tym modelu tak jest czy w wiekszosci, ale nie podobalo mi sie w nim to ze klawiatura jakos bardzo lata oraz tylna klapka. Slyszalem rowniez, ze Siemens opoznia sygnalizacje nadejscia polaczenia, tzn. na wyswietlaczu widac juz ze ktos dzwoni, a on zaczyna wibrowac dopiero po ok. sekundzie. Prawda to? Chcialbym tez zeby przy nawiazywaniu polaczenia patrzac tylko na wyswietlacz telefonu wiedziec, ze sygnal juz poszedl. Wiem, ze taki komfort zapewnia Nokia, ale nie wiem jak jest z tym u innych producentow, orientuje sie ktos? Zastanawialem sie tez na Sagemem my x5-2, ale jemu brakuje podobno licznika znakow przy pisaniu smsa. Podobno jest on tylko przy wlaczonym slowniku T9. Myslalem rowniez o Nokii 7250, ale podobno cos nie tak u niej z Irda. Co myslicie o tych modelach? Jesli je posiadacie to jak Wam sie sprawuja? Co sie Wam w nich nie podoba? A moze rzucicie mi jeszcze jakas ciekawa propozycje. Prosze o wypowiedz.
  • REKLAMA
  • #2 2232992
    krzycho123
    Poziom 31  
    Ocena: 106
    z wymienionych brałbym tylko 7250i i to nie dlatego ze to Nokia.
    Głownie z tego względu że to najlepszy spośród wymienionych. Miałem CXV70 (to to samo co CXT70 tylko inna obudowa) i stwierdzam że badziew jakich mało . Działa wolno , zawiesza się , obudowa trzeszczy jak by miała się rozpaśc . Ogólnie odradzam wszelakie Siemensy opróc CF62.
    Sagema nie miałem w rękach słyszalem nie najlepsze opnie na temat te francuskiego wynalazku . Polecic moge także Nokie 6100 i 6610. Z tego pułapu cenowego.
REKLAMA