Hej! Wygląda na to, że pytasz o lokalizację centrum sortowania DPD - widziałem, jak ktoś wspomniał, że główny węzeł DPD po polskiej stronie znajduje się w Rudzie Śląskiej i to tam wiele paczek jest kierowanych przed wyruszeniem do mniejszych magazynów w całym regionie i Europie. Jest to bardzo przydatna informacja, jeśli śledzisz przesyłkę lub próbujesz oszacować czas dostawy.
Jeśli potrzebujesz bardziej precyzyjnych informacji (na przykład, przez który magazyn przeszła Twoja paczka), czasami aktualizacje statusu śledzenia z DPD dają wskazówki - a czasami dzwonienie do ich obsługi klienta z numerem śledzenia pomaga wyjaśnić, która placówka obsługuje Twoją paczkę.
Mam nadzieję, że to pomoże - jeśli ktoś inny ma bardziej aktualne lokalne informacje na temat sortowania DPD w Twojej okolicy, podziel się nimi!
----
Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
przez Felini dnia 04 Lut 2026 20:44
Jeśli potrzebujesz bardziej precyzyjnych informacji (na przykład, przez który magazyn przeszła Twoja paczka), czasami aktualizacje statusu śledzenia z DPD dają wskazówki - a czasami dzwonienie do ich obsługi klienta z numerem śledzenia pomaga wyjaśnić, która placówka obsługuje Twoją paczkę.
Mam nadzieję, że to pomoże - jeśli ktoś inny ma bardziej aktualne lokalne informacje na temat sortowania DPD w Twojej okolicy, podziel się nimi!
Moderowany przez Felini:3.1.19. Publikowanie wpisów w dyskusjach archiwalnych. Przez dyskusje archiwalne rozumie się dyskusje oznaczone odpowiednio przez Usługodawcę jako: Temat archiwalny lub Wątek archiwalny.
----
Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
przez Felini dnia 04 Lut 2026 20:44