Cześć.
Jestem nowy i proszę o pomoc.
Ekspres DeLonghi Ecam 380.85.SB po uruchomieniu pojawia się informacja: awaria ogólna. Sprawdź instrukcję lub aplikację. Wyświetla się pomarańczowy znaczek.
Ekspres był normalnie wyłączony. Nie było żadnych niepokojących objawów.
Zaparzacz był w pozycji dolnej i nie mogłem go wyjąć.
Odkręciłem boczną osłonę. Podniosłem zaparzacz, kręcąc paskiem silniczka. Niestety ciągle go nie mogę wyjąć.
Wydaje mi się, że zablokowany jest element na dole po prawej stronie. Bo to on mi blokuje wyjęcie zaparzacza. Czy on nie powinien być na dole?
Czy mógłby ktoś mi wskazać, co mogę zrobić, aby spróbować naprawić ekspres?
Z góry dzięki
Krzysiek
AI: Mógłbyś podać dokładny model swojego ekspresu DeLonghi ECAM? (np. ECAM 22.110, ECAM 350.55 itp.)
DeLonghi Ecam 380.85.SB
AI: Czy przed pojawieniem się tej awarii zauważyłeś jakieś inne nietypowe objawy, np. dziwne dźwięki, komunikaty, problemy z zaparzaniem kawy?
Ekspres był normalnie wyłączony. Nie było nietypowych objawów.
Jestem nowy i proszę o pomoc.
Ekspres DeLonghi Ecam 380.85.SB po uruchomieniu pojawia się informacja: awaria ogólna. Sprawdź instrukcję lub aplikację. Wyświetla się pomarańczowy znaczek.
Ekspres był normalnie wyłączony. Nie było żadnych niepokojących objawów.
Zaparzacz był w pozycji dolnej i nie mogłem go wyjąć.
Odkręciłem boczną osłonę. Podniosłem zaparzacz, kręcąc paskiem silniczka. Niestety ciągle go nie mogę wyjąć.
Wydaje mi się, że zablokowany jest element na dole po prawej stronie. Bo to on mi blokuje wyjęcie zaparzacza. Czy on nie powinien być na dole?
Czy mógłby ktoś mi wskazać, co mogę zrobić, aby spróbować naprawić ekspres?
Z góry dzięki
Krzysiek
AI: Mógłbyś podać dokładny model swojego ekspresu DeLonghi ECAM? (np. ECAM 22.110, ECAM 350.55 itp.)
DeLonghi Ecam 380.85.SB
AI: Czy przed pojawieniem się tej awarii zauważyłeś jakieś inne nietypowe objawy, np. dziwne dźwięki, komunikaty, problemy z zaparzaniem kawy?
Ekspres był normalnie wyłączony. Nie było nietypowych objawów.