Witam, od pewnego czasu mam problem z Motorolą Edge 40 Neo. Problem polega na tym, że gdy ktoś dzwoni, wyciągając telefon z kieszeni, za każdym razem odrzucam połączenie. Wcześniej, by odebrać telefon lub odrzucić połączenie, musiałem palcem przesunąć słuchawkę w prawo, by odebrać, lub w lewo, by odrzucić. Teraz tej funkcji nie ma; gdy ktoś dzwoni, pokazują się dwie okrągłe ikonki ze słuchawką - czerwona i zielona. I tu jest problem, bo przy wyciąganiu z kieszeni zawsze odrzucam połączenie. Wygląda na to, że wystarczy, przy wyciąganiu telefonu ekran dotknie wnętrza kieszeni spodni i aktywuje przycisk rozłącz. Ktoś miał podobny problem i wie, co uczynić, by powrócić do poprzedniej opcji odbierania tel?
Zaznaczę, że w ustawieniach aplikacji, w sekcji "gest połączenia przychodzącego", mam ustawione "przesunięcie poziome"
AI: Jaka jest obecnie wersja systemu Android oraz aplikacji Telefon zainstalowana na Twojej Motoroli Edge 40 Neo?
Wersja Androida - Android 15
Wersja aplikacji Telefon - 208.0.864581421
AI: Czy przed pojawieniem się tego problemu była przeprowadzana jakaś aktualizacja systemu lub aplikacji Telefon?
Raczej nie.
Zaznaczę, że w ustawieniach aplikacji, w sekcji "gest połączenia przychodzącego", mam ustawione "przesunięcie poziome"
AI: Jaka jest obecnie wersja systemu Android oraz aplikacji Telefon zainstalowana na Twojej Motoroli Edge 40 Neo?
Wersja Androida - Android 15
Wersja aplikacji Telefon - 208.0.864581421
AI: Czy przed pojawieniem się tego problemu była przeprowadzana jakaś aktualizacja systemu lub aplikacji Telefon?
Raczej nie.