logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Canalplus.com/pl – czarne tło i brak obrazu po aktualizacji Firefox, dźwięk działa

PLANETARNY 06 Mar 2026 19:49 744 7
REKLAMA
  • #1 21856048
    PLANETARNY
    Poziom 11  
    Ocena: 36
    Witam po ostatniej aktualizacji nie działa mi ta strona:

https://www.canalplus.com/pl/

Problem polega na tym że wolno sie ładuje i jest głos ale obrazu 0 czarne tło jak to naprawić pytam was, dodam iż do tej pory wszystko działało ?
    Czy wam działa na najnowszym lisku ?
  • REKLAMA
  • #2 21856100
    adamjk
    Poziom 28  
    Ocena: 149
    Działa, "Version 148.0, first offered to Release channel users on February 24, "
  • REKLAMA
  • #3 21856156
    PLANETARNY
    Poziom 11  
    adamjk napisał:
    Działa, "Version 148.0, first offered to Release channel users on February 24, "

Właśnie mam te wersje najnowszą i co nie działa obraz ?
  • REKLAMA
  • #4 21856627
    PLANETARNY
    Poziom 11  
    A jak można wyzerować te ustawienia dodatkowe w przeglądarce pytam was ?
  • REKLAMA
  • #5 21856700
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10442
    Usun dane witryny w ustawieniach na poczatek.
  • #6 21857327
    PLANETARNY
    Poziom 11  
    Już to zrobiłem i nadal brak efektu ,co dalej z tym można zrobić ?
  • #7 21857619
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10442
    W trybie prywatnym w FF otwiera sie poprawnie?

Uzywaj innej przegladarki do tej strony, do tego nie wstawiaj ciagle spacji przed znakami zapytania.
  • #8 21857649
    PLANETARNY
    Poziom 11  
    Kolobos napisał:
    W trybie prywatnym w FF otwiera sie poprawnie?

Nie nie otwiera sie poprawnie, póki co zainstalowałem opere i jest git działa.
    A co do liska pozostaje czekać aż naprawią ten bubel.

Podsumowanie tematu

✨ Po ostatniej aktualizacji przeglądarki Firefox użytkownik zgłasza problem z odtwarzaniem serwisu Canalplus.com/pl – strona ładuje się wolno, dźwięk działa, ale obraz nie jest wyświetlany, pojawia się czarne tło. Problem dotyczy najnowszej wersji Firefoxa i wcześniej wszystko działało poprawnie. Dyskusja koncentruje się na możliwych przyczynach, takich jak problemy z kompatybilnością DRM, ustawieniami przeglądarki, wtyczkami lub akceleracją sprzętową. Sugerowane rozwiązania obejmują sprawdzenie i aktualizację komponentów Widevine, wyczyszczenie pamięci podręcznej i ciasteczek, wyłączenie akceleracji sprzętowej w Firefoxie, a także testowanie odtwarzania na innych przeglądarkach lub urządzeniach. Wskazuje się również na konieczność sprawdzenia ustawień zabezpieczeń i uprawnień do odtwarzania treści chronionych DRM w przeglądarce.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA