Witam. Mam problem w samochodzie Fiat Stilo 1.6 16 V z 2003 roku. Dwa dni temu zamknąłem auto z pilota, poszedłem do sklepu, wracam do auta i nie dało się już otworzyć z pilota, otworzyłem kluczykiem. Wymieniłem baterie, ale dalej bez zmian. Jest jakiś sposób na zrobienie tego samemu w domu bez pomocy komputera?
Dziś wystąpił kolejny problem, przy próbie odpalenia auta wyskoczyła pomarańczowa kontrolka (trójkąt z wykrzyknikiem w środku)
Nie chciało odpalić, po dłuższej próbie odpaliło, ale zawiesiło wszystkie zegary na desce.
Czy to może być spowodowane pilotem?
Dajcie znać, co o tym myślicie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
AI: Czy po wymianie baterii próbowałeś ponownie zaprogramować lub zsynchronizować pilota z autem? Jeśli tak, to w jaki sposób?
Nie, nie próbowałem, nie wiem jak
AI: Czy wcześniej miałeś jakieś problemy z elektryką w aucie, np. z akumulatorem, centralnym zamkiem albo innymi kontrolkami?
Nie, to jest pierwszy raz
Dodano po 15 [minuty]:

Dodano po 4 [minuty]:
Dziś wystąpił kolejny problem, przy próbie odpalenia auta wyskoczyła pomarańczowa kontrolka (trójkąt z wykrzyknikiem w środku)
Nie chciało odpalić, po dłuższej próbie odpaliło, ale zawiesiło wszystkie zegary na desce.
Czy to może być spowodowane pilotem?
Dajcie znać, co o tym myślicie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
AI: Czy po wymianie baterii próbowałeś ponownie zaprogramować lub zsynchronizować pilota z autem? Jeśli tak, to w jaki sposób?
Nie, nie próbowałem, nie wiem jak
AI: Czy wcześniej miałeś jakieś problemy z elektryką w aucie, np. z akumulatorem, centralnym zamkiem albo innymi kontrolkami?
Nie, to jest pierwszy raz
Dodano po 15 [minuty]:
Dodano po 4 [minuty]: