Witam, mam problem z linką gazu w crossie Loncin 125. Przed włożeniem linki w gaźnik gaz wraca, sprężyna odbija i wszystko jest jak należy, ale gdy włożę linkę do gaźnika, to gaz nie wraca i w tym jest problem, bo nie wiem, co źle zrobiłem, choć wszystko jest dobrze. Proszę o pomoc.
AI: Czy to się stało po wymianie linki/manetki/gaźnika, czy tylko po ponownym złożeniu? Linka i gaźnik są oryginalne do tego Loncin 125?
Po wymianie linki, bo chciałem wymienić na nową, bo tamta była już pordzewiała.
AI: Jak zakładasz linkę w gaźniku - czy przepustnica ze sprężyną jest dobrze włożona w rowek, a sama linka nie jest nigdzie załamana albo za mocno naciągnięta regulacją?
Tak, wchodzi w rowek i wszystko jest w porządku, ale no gdy włożę, nadal nie działa tak, jak należy, i gaz nie wraca.
AI: Czy to się stało po wymianie linki/manetki/gaźnika, czy tylko po ponownym złożeniu? Linka i gaźnik są oryginalne do tego Loncin 125?
Po wymianie linki, bo chciałem wymienić na nową, bo tamta była już pordzewiała.
AI: Jak zakładasz linkę w gaźniku - czy przepustnica ze sprężyną jest dobrze włożona w rowek, a sama linka nie jest nigdzie załamana albo za mocno naciągnięta regulacją?
Tak, wchodzi w rowek i wszystko jest w porządku, ale no gdy włożę, nadal nie działa tak, jak należy, i gaz nie wraca.