logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak sprawdzić zawartość językową flasha w Sagemaster i Scdr2 clone?

brajek 26 Gru 2005 00:48 1475 6
REKLAMA
  • #1 2115482
    brajek
    Poziom 19  
    Ocena: 11
    Co do flashy z supportu np na polphone sagemastera i scdr2 clona czy mozecie dac opis w ktorym flashu jaki lang jest zawarty bo nie usmiecha mi sie wgrywac przy kliencie na oko softu do czasu az trafie na odpowiedni lang a moze jest inny sposob na odgadywanie langow we flashu.
  • REKLAMA
  • #2 2115601
    TAS
    Poziom 23  
    Ocena: 30
    Praktycznie we wszystkich jeslichodz o SCDR2 jest pl, sa opisy np idea wiec na pewno w takim jest pl, zreszta za wiele ich tam niema

Posted from a mobile
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2115706
    vakarov
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    prohe tak to potrebueh
    Załączniki:
    • lang_info_v21.rar (10.29 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 2116005
    brajek
    Poziom 19  
    Ocena: 11
    Dzieki o to mi chodzilo :)
  • REKLAMA
  • #5 2306823
    tomas;
    Poziom 11  
    Panowie skad zassac mozna SCR2 clone V13 ?
  • REKLAMA
  • #6 2307147
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2085
    Mam to u siebie na drugim kompie, ale powiedz mi po co Ci ten program? Jezeli masz klucz v10 to po odpaleniu v13 klucz jest uśmiercony, dzisiaj właśnie tak zrobiłem ze swoim kluczem i kilku innych userów z elektrody też, więc jeżeli masz wsad do klucz v13 to rozumiem ale jak tego nie masz to nic Ci z programu. Teraz mam problem bo nikt nie wie jak naprawić ten klucz.
    pozdr
  • #7 2402601
    JALA
    Poziom 28  
    Ocena: 237
    naprawa, to tylko dwa sposoby, albo zaprogramowanie na 10 ,albo przeprogramowanie na 13.... o ile pierwze operacje sprzedawca zrobic Ci za darmo, lub za niewielka oplate, o tyle druga to troszke wiecej kosztuje...

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy identyfikacji zawartości językowej pamięci flash w telefonach Sagemaster i klonie SCDR2. W przypadku SCDR2 większość dostępnych flashy zawiera język polski, co potwierdzają opisy i doświadczenia użytkowników. Użytkownicy poszukują sposobu na sprawdzenie języka w flashu przed wgraniem oprogramowania, aby uniknąć błędów podczas serwisu klienta. Pojawiły się także pytania o dostępność wersji V13 programu do obsługi SCDR2 clone oraz kwestie związane z kluczami do oprogramowania – użycie klucza V10 z wersją V13 powoduje jego unieważnienie. Naprawa kluczy odbywa się poprzez programowanie na wersję 10 lub przeprogramowanie na wersję 13, przy czym pierwsza opcja jest tańsza lub darmowa, a druga droższa.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA