Cześć! Na zdjęciu widać informacje, które mam!!! Problem z telewizorem polega na tym, że kiedy przywracałem go do ustawień fabrycznych z menu, wysiadło zasilanie. Po tym telewizor nie chce się włączyć. Świeci się na czerwono, a jeśli nacisnę przycisk zasilania, miga, a ekran zmienia kolor na niebieski, ale to wszystko. Wypróbowałem już inne sugestie, aby spróbować to naprawić, ale nie zadziałały. Dlatego myślę, że musi to być kwestia ponownej instalacji oprogramowania układowego. Co o tym sądzisz? Dzięki!
AI: Jakich rzeczy już dokładnie próbowałeś? (reset zasilania, odłączenie na jakiś czas, firmware USB, combo przycisków itp.)
Próbuję power reset, odłączenie na jakiś czas, chyba potrzebuję firmware
AI: Czy możesz opublikować pełne informacje z naklejki / zdjęcia wewnątrz telewizora lub z tyłu, w szczególności numer obudowy / płyty głównej i wersję?
Tak, umieściłem pełne informacje na naklejce z tyłu.
Według numerów naklejek myślę, że jest to:;
Telefunken AURUM55UHD
Panel : VES550QNDL - 2D - N11
podstawa 17MB130P Vestel
AI: Jakich rzeczy już dokładnie próbowałeś? (reset zasilania, odłączenie na jakiś czas, firmware USB, combo przycisków itp.)
Próbuję power reset, odłączenie na jakiś czas, chyba potrzebuję firmware
AI: Czy możesz opublikować pełne informacje z naklejki / zdjęcia wewnątrz telewizora lub z tyłu, w szczególności numer obudowy / płyty głównej i wersję?
Tak, umieściłem pełne informacje na naklejce z tyłu.
Według numerów naklejek myślę, że jest to:;
Telefunken AURUM55UHD
Panel : VES550QNDL - 2D - N11
podstawa 17MB130P Vestel