logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jaki zasilacz do Zyxel 7302 zamiast Phihong - zgodność napięć i mocy?

rafica2 30 Kwi 2026 15:22 153 2
REKLAMA
  • #1 21894053
    rafica2
    Poziom 2  
    Ocena: 9
    Który zasilacz lepszy z tych dwóch parametry mają takie same . Różnica w marce i połączeniu do 230v to akurat nie ma znaczenia. Ogólnie będzie to używane z routerem zewnętrznym zyxel 7302 orginalny zasilacz ma nieco inne parametry oraz napięcie na innych przewodach. A parametry orginalny zasilacza phihong na ostatnim zdjęciu, niestety zasilacz uległ awarii, myślę też czy nie poszukać podobnego zasilacza do tego oryginalnego bo jednak jest nieco mocniejszy i na 2.5g. wiadomo że tej przepustowości nie wykorzystam acz kolwiek czytałem gdzieś że ogólnie do sieci 5g powinien być mocniejszy zasilacz.

Jaki zasilacz do Zyxel 7302 zamiast Phihong - zgodność napięć i mocy? Jaki zasilacz do Zyxel 7302 zamiast Phihong - zgodność napięć i mocy? Jaki zasilacz do Zyxel 7302 zamiast Phihong - zgodność napięć i mocy? Jaki zasilacz do Zyxel 7302 zamiast Phihong - zgodność napięć i mocy? Jaki zasilacz do Zyxel 7302 zamiast Phihong - zgodność napięć i mocy?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21894419
    spinacz
    Poziom 42  
    Ocena: 2628
    Na każdym z tych zasilaczy powinien działać prawidłowo. Mam wrażenie że biały wygląda solidniej, może to dziwny sposób porównania ale zobacz który waży więcej lub musiał byś je rozebrać żeby stwierdzić który jest lepszy konstrukcyjnie.
REKLAMA